Industriële betonnenvloer


De industriële betonnen vloer is een 1 mm dikke cementgebonden vloersysteem welke rechtstreeks op de cementdekvloer (of andere minerale ondergrond zoals beton) wordt aangebracht.

De industriële betonnen vloer is een stoere leefbeton vloer met een natuurlijke look, welke in het leven is geroepen als alternatief voor de gepleisterde cementdekvloer.
Bij de industriële betonnen vloer wordt de pleisterlaag pas aangebracht na de droging van de cementdekvloer waardoor bij de toepassing van deze vloer nauwelijks risico is tot bevuiling in tegenstelling tot de gepleisterde cementdekvloer.


Industriële betonnenvloer
Industriële betonnenvloer


Risico op scheurwerkingDe industriële betonnen vloer heeft een robuuste natuurlijke uitstraling met oneffenheden in het werk en er is risico tot scheurwerking. De mate van scheurwerking zal in verhouding tot de gepleisterde cementdekvloer in zijn algemeenheid iets minder zijn doordat de betonnen pleisterlaag pas wordt aangebracht nadat het opstookprotocol van de vloerverwarming is doorlopen. De pleisterlaag wordt na de droging (1 á 2 dagen) afgewerkt met een transparante matte coating. De industriële betonnen vloer kan in vrijwel elke RAL- of NCS kleur worden aangebracht.


Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Facebook   Instagram   Pinterest