Betonlook: Beton CiréBeton-Ciré Orginale is een betonstuc van oorsprong afkomstig uit Frankrijk. Gewreven beton is de letterlijke vertaling van Beton-Ciré. De zeer fijne betonstuc met toevoeging van Resin wordt na droging en afwerking een steenachtig stuc verkregen: het Beton-Ciré.

Beton-Ciré op wanden


In eerste instantie is het Beton-Ciré voornamelijk toegepast in de stukadoorswereld met name voor wandafwerkingen, zoals in badkamers en natte ruimtes. Géén bevuiling van de tegelvoegen meer want met een Beton-Ciré wandafwerking is een naadloze, vloeistofdichte wandafwerking.Beton Ciré badkamer

Berkers Totaal Vloeren kan de afwerking van uw wand in combinatie met de realisatie van uw vloer realiseren, echter zijn wij gespecialiseerd op het gebied van vloeren zodat uw wanden reeds gestuct te zijn voordat wij het Beton-Ciré kunnen aanbrengen. Uiteraard wordt de wand wel eerst voorbehandeld voor een optimale hechting.

Beton-Ciré op de vloer


De laatste jaren is de natuurgetrouwe en bijzondere uitstraling van Beton Ciré steeds populairder geworden waardoor uiteraard ook toepassingen op de vloer niet zijn uitbleven. Het originele Beton-Ciré wordt met een eco-sealer afgewerkt. Berkers Vloerenbedrijf kan uiteraard het originele Beton-Ciré ook afwerken met onze eigen unieke transparante matte coating voor een vloeistofdicht resultaat.
Als vloerenspecialist besteden wij extra aandacht bij de toepassing van het Beton-Ciré aan de (voorbehandelingen) van uw ondergrond. Ondergronden maar ook omgevingsfactoren hebben invloed op het uiteindelijke resultaat van uw Beton-Ciré vloer. Veelal wordt de ondergrond eerst behandeld met een epoxy schraplaag zoals wij deze ook voorbehandelen bij de realisatie van een PU gietvloer. Afhankelijk van het gekozen Beton-Ciré product wordt 1 of 2 betonstuc lagen aangebracht welke na het schuren afgewerkt wordt met een Eco-sealer of onze eigen transparante matte coating welke speciaal is ontwikkeld voor minerale ondergronden.


Beton Cire

Beton-Ciré op meubels en andere objecten


Beton-Ciré is een verrijking voor elke ruimte zowel op de muur als vloer, echter is Beton-Ciré ook uitstekend toepasbaar op bijvoorbeeld meubels, vazen, vensterbanken, trap en openhaard.

Ondergronden Beton-Ciré


Beton-Ciré kan op vrijwel elke vormvaste, stabiele en vlakke ondergrond worden toegepast zoals cementdekvloeren, anhydrietvloeren, tegelvloeren, gietvloeren en bijvoorbeeld hout. Afhankelijk van de ondergrond zal er uiteraard wel speciale voorbehandelingen toegepast moeten worden om tot een mooi en solide resultaat te kunnen komen waar Berkers Vloeren ruime ervaring in heeft. Het voordeel met een Beton-Cire vloer kan zijn dat de bestaande vloer dus niet eerst gesloopt hoeft te worden doordat de vloerafwerking slechts 2 mm dik is.

Informatie en prijs Beton-Ciré


Meer informatie over Beton-Ciré en de vele kleurenmogelijkheden kunt u vinden op de website http://www.beton-cire.nl. Uiteraard kunt u bij Berkers Totaal Vloeren ook eenvoudig een prijsopgave aanvragen voor uw Beton-Cire vloer- of wandafwerking.


Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Facebook   Instagram   Pinterest