Berkers Totaal Vloeren


Totaal-Betonlook.NET is een onderdeel van Berkers Totaal Vloeren waar u uitgebreide informatie treft over onze betonlook vloeren en woonbeton.

U kunt bij ons terecht voor een totaal vloerpakket d.w.z. van (sneldrogende) cementdekvloer
tot aan de betonlook vloer afwerking.

Speerpunten zijn de grote verscheidenheid aan betonlook vloeren, de grote deskundigheid op het gebied van ondervloeren hetgeen een belangrijke factor is in het te behalen eindresultaat en levering van kwaliteit. Een prijsopgave voor een betonlook vloer of woonbeton vraagt u eenvoudig op via onze website.

Over ons


Berkers Totaal Vloeren heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van cementdekvloeren en in de loop van de jaren is ons vloeren aanbod aangevuld met diverse vloerafwerking namelijk;

Berkers Totaal Vloeren onderscheid zich door de unieke maar ook grote verscheidenheid aan betonlook vloeren of woonbeton, zoals de gepleisterde cementdekvloer, Venetiaans Woonbeton, Con Creation betonlook en Concrete Design Woonbeton.
Daarnaast gaan wij uitdagingen aan en hebben we tal van ongewone projecten gerealiseerd zoals diervoedersilo's voorzien van vloeren, de realisatie van een flora- en founa tunnel en Joris en de Draak op de Efteling in Kaatsheuvel maar ook niet te vergeten de realisatie van diverse vloeren bij het tv programma "Help mijn is Klusser".

Vol enthousiasme met grote mate van betrokkenheid met een vast team van medewerkers en vaste partners worden er dagelijks verschillende soorten vloeren gerealiseerd op uiteenlopende projecten van groot tot klein, van particulier tot projectmatig.


Contact


Berkers Totaal Vloeren
Willeke en Han Berkers
Ekkersrijt 4403
5692 DL SON

T: 0499-476199
E: info@berkersvloeren.nl
W: www.BerkersVloeren.NL
W: www.Totaal-Vloeren.NET

Offerte aanvragen
Showroom
Fotogalerij
Facebook   Instagram   Pinterest